Crimilumni

Nieuw jaar, nieuwe website, nieuwe activiteiten.


Welkom op de nieuwe website van Crimilumni. Bij deze willen we u tevens een voorspoedig nieuw jaar wensen en graag onze komende activiteiten aankondigen.Tweehonderd intrigerende jaren Gentse rechtsfaculteit.


Dit jaar vieren onze Alma mater en onze Rechtsfaculteit, hun 200-jarig bestaan.


Naar aanleiding van dit jubileum worden door de Universiteit Gent, haar Faculteit Rechtsgeleerdheid en de opleidingen Rechten en Criminologische wetenschappen allerlei manifestaties georganiseerd. Ook Crimilumni draagt – samen met de decaan Michel Tison, pro-decaan Piet Taelman en Prof. Willy Van Eeckhoutte, Alumni VRG Gent en VRG - haar steentje bij tot de organisatie van het ‘Tijgerfeest’.


Tijdens dit feest zullen verschillende activiteiten georganiseerd worden om het tweehonderdjarig bestaan van onze rechtsfaculteit te vieren; nl. rondleidingen, animatie, speakers’ corner en een tentoonstelling. Daarnaast zal er ook een toespraak plaatsvinden van de Minister-President van de Vlaamse Regering.


Meer informatie kan teruggevonden worden op de website (www.200jaarrechtsfaculteitugent.be) en op de facebookpagina (https://www.facebook.com/200.jaar.rechten.ugent/?fref=ts) .


Wil je verder op de hoogte blijven, registreer je dan meteen op de website.


Alle informatie vind je terug op onze activiteiten pagina.