Crimilumni

Wilt u lid worden van onze vereniging? Dat kan. De enige vereiste is dat u een academische graad behaalde in de opleiding Criminologische Wetenschappen van de UGent. Dit kan een diploma van licentiaat, master, of doctor zijn. Ook personen met een master-na-masterdiploma komen in aanmerking. Ook wie verbonden is aan de vakgroep Strafrecht en Criminologie van onze universiteit kan lid worden.

Omdat de vereniging deel uitmaakt van het alumni-netwerk van de Universiteit Gent, moet u zich eerst inschrijven als UGent-alumnus of UGent-alumna. Dit kan u doen door u te registreren op de UGent-alumnidatabank. Vervolgens kan u zich via deze databank ook inschrijven als lid van Crimilumni in het bijzonder. U kunt daarna een account creëren op onze website en u inschrijven voor activiteiten.

Om uw account aan te maken, gelieve deze link te volgen.

Lidmaatschap is het eerste jaar gratis wanneer u zich lid maakt op de plechtige proclamatie. In de andere gevallen bedraagt de prijs voor het lidmaatschap €11, te storten op ons rekeningnummer met IBAN BE37 9731 0472 0628 (BIC: ARSPBE22) met als opmerking uw naam, of online te betalen (Bancontact) via Infinitum. 

Voor deze prijs kan u van alle voordelen genieten die het lidmaatschap van de alumni-werking van de UGent biedt. Daarenboven biedt Crimilumni aan haar leden kortingen aan voor de jaarlijkse activiteiten van de vereniging.

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Ongeacht wanneer je besluit om lid te worden, loopt het lidmaatschap af op 31 december en dient men zijn lidmaatschap te vernieuwen.

 Voordeel  

 Crimilumni

 Centrale Alumniwerking

 Uitnodigingen voor activiteiten van UGent.

Ja

Ja

 Korting in de UGent-restaurants en Club Het Pand.

Ja

Ja

 Gebruik maken van de sport accommodaties van de UGent.

Ja

Ja

 Gratis lid van Universiteitsbibliotheek en een aantal facultaire  bibliotheken.

Ja

Ja

 Ontvang het Durf Denken-magazine van de UGent 10 keer per jaar.

Ja

Ja

 Geniet van bijzondere voorwaarden bij deelname aan UGent  alumni activiteiten.

Ja

Ja

 Korting bij online aankopen bij de UGent-shop

Ja

Ja

 Korting in Film-plateau/KASKcinema, uitgeverij Lannoo, Music  Hall en Sanoma Media

Ja

Ja

 Deelname aan activiteiten van Crimilumni.

Ja

Nee

 Voorrang bij het inschrijven voor Crimilumni activiteiten (via de website).

Ja

Nee

 Gratis drankje bij het bijwonen van een wetenschapscafé

Ja

Nee

 Ontvang criminologisch relevante vacatures

Ja

Nee