Crimilumni

After Work Career Dating met criminologen - 9e editie


Crimilumni en het stageprogramma criminologische wetenschappen slaan opnieuw de handen in elkaar om onze studenten te laten kennis maken met verschillende beroepen in het criminologisch werkveld. Studenten krijgen de kans om vragen af te vuren op alumni die werkzaam zijn binnen heel diverse domeinen. Meer informatie omtrent welke professionals er dit jaar aanwezig zullen zijn om jullie talrijke vragen te beantwoorden, zal jullie spoedig worden meegedeeld.

Het is een opportuniteit om een informele blik achter de schermen van de functies van onze alumni te werpen en jouw vragen op hen af te vuren. Het is natuurlijk ook dé uitgelezen kans om onze alumni op 1 locatie samen te krijgen en jouw professioneel netwerk een boost te geven.

Nadat we omwille van COVID-19 vorig jaar ons After Work event voor criminologen niet konden organiseren ondanks het grote succes van de vorige jaren, koppelen we de Career Dating dit jaar aan de After Work.

Dit event zal plaatsvinden op donderdag 28 april 2022 in het Kollekasteel ('t Kolleke), een charmante en vooral makkelijk bereikbare plaats.

Wij nodigen alle Masterstudenten Criminologie en Alumni van de UGent uit om vanaf 17 uur aanwezig te zijn op deze avond waarbij we de Career Dating en After Work samengieten in één geheel. Hapjes, drankjes en spitburgers beschikbaar, zodat u niet op een lege maag dient te netwerken.

Wij beseffen dat we niet alle alumni-criminologen zelf kunnen bereiken. Wij zouden het dan ook enorm op prijs stellen om dit event volop te delen binnen uw Criminologie alumni contacten van de UGent. 

ASSISEN IV - DE STERRENMOORD


Met Crimilumni naar het theater... in een criminologisch thema uiteraard! Op zondag 26/06 om 15.00 uur hebben wij 25 tickets gereserveerd voor onze leden. Wij bieden deze aan voor slechts 20 euro ipv 32,5 euro. Enkel voor de leden.

De tickets dienen wel op voorhand betaald te worden via onze website, zo kunnen wij een inschatting maken hoeveel alumni ons zullen vervoegen en hoeveel tickets wij dienen te reserveren. Annuleren is niet meer mogelijk na betaling, onderling wisselen uiteraard wel. 

Klik hier om je in te schrijven

"De bekende, en gevreesde, culinair journalist Hubert van der Stegen wordt in zijn huis dood aangetroffen. Aanvankelijk denkt men aan een natuurlijke dood, maar sectie wijst uit dat hij is vergiftigd. Onderzoek leidt naar het gerecht dat hij die avond heeft gegeten, in het bijzonder de saus.

Dit alles leidt naar het sterrenrestaurant Chez LuLu. De saus hoort bij de signature dish van chefkok Lucien Valcke. Hubert heeft onlangs een recensie geplaatst in de krant, waarin hij het restaurant betitelt als “ster-onwaardig”. Een mager zesje. Dat schiet de snel ontvlambare chefkok in het verkeerde keelgat. Een dergelijke kritiek kan hem zijn ster kosten, zijn reputatie als chef en uiteindelijk zijn restaurant."