Crimilumni

Wanneer je afstudeert, kun je via de centrale alumni-databank van de Universiteit Gent een account aanmaken. Het bevestigen hiervan kan enkele dagen duren, maar is noodzakelijk zodat de UGent over je gegevens beschikt en een lidkaart kan aanmaken. Indien je account aangemaakt is op de alumni-databank, kun je op onze website inloggen en je lidgeld betalen. Dit kan zowel via bancontact online of per overschrijving. Vervolgens krijg je elk jaar de mogelijkheid om je lidmaatschap online te verlengen.

Concreet dien je volgende stappen te volgen om lid te worden van Crimilumni:

  1. Account aanmaken in de centrale alumni-databank.
  2. Elke maand ontvangen wij de lijst van alumni en passen wij deze aan op onze website.
  3. De eerstvolgende keer dat je inlogt krijg je de vraag om het lidgeld te betalen (nieuw afgestudeerden krijgen 1 jaar gratis lidmaatschap).

Heb je reeds een account in de Centrale Alumni Databank? Dan kun je hier je e-mailadres ingeven zoals deze bij ons gekend is. Vervolgens wordt er een account gemaakt en zul je een e-mail ontvangen met alle gegevens die nodig zijn om in te loggen op deze website. Gelieve zelf een wachtwoord te kiezen in het formulier hieronder.

Uw gegevens:  
Email: *
Wachtwoord: *
Herhaal wachtwoord: *
Beveiligingsvraag: * Uit hoeveel letters bestaat het woord "Crimilumni"?
 

Bij het aanmaken van een account op deze website, gaat u akkoord met onze privacy statement, in overeenstemming met de GDPR/AVG.